Pubcrawl

Kære nye ingeniørstuderende på Navitas!

Først og fremmest velkommen til! Du er i forbindelse med opstarten på din uddannelse inviteret til pubcrawl med dine nye klassekammerater og andre ingeniørstuderende, som også lige er startet.

Vi RUS1-tutorer har arrangeret en awesome aften, og vi vil være med hele aftenen for at sørge for, at du helt sikkert ikke kommer til at kede dig og samtidig vise, hvilken vej der skal crawles!

Aftenen vil forløbe på den måde, at vi i grupper med forskellige sjove temaer vil besøge forskellige pubs i Aarhus, hvor der hvert sted vil være drikkevarer, inkluderet i billetprisen. Til sidst mødes alle grupper på en af byens bedste barer, hvor vi alle vil feste til danseskoene er slidt helt i bund! Gennem hele aftenen vil der udover det i får serveret, være mulighed for at købe drinks og andre gode sager til SU-venlige priser.

Så kom og vær med til en fantastisk aften, hvor du får en oplagt mulighed for at lære dine nye medstuderende bedre at kende samt tage hul på det mega fede byliv, der venter forude i Aarhus!

Praktiske informationer:

Hvor: Vi mødes foran hovedindgangen til Navitas.

Hvornår: Kl. 18.00 – be there!

Hvorfor: Fordi det bliver en aften du og dine studiekammerater aldrig glemmer!

Hvor meget: Prisen er 80 kr. (65kr. for RIA-medlemmer)

Hvordan: Billetter til pubcrawlen kan købes på RIA-kontoret eller herBilletter med RIA-rabat kan kun købes på RIA-kontoret.
Billetsalget lukker d. 31. august kl. 12.30

Vi glæder os til at se dig!

Venlig hilsen

De festglade RUS1-tutorer

 

RTEmagicC_Pubcrawl.jpg

Skriv et svar