Rystesammendag 1

Mød din klasse #1 – Kend dit universitet

                      Dato: Torsdag den 24. august 2017

Efter den skemalagte undervisning torsdag d. 24. august er du og dine nye studiekammerater inviteret til sjov og leg med jeres søde tutorer fra RUS-1 Navitas. I bliver hentet i jeres klasser umiddelbart efter undervisningen og taget med ned i kantinen, hvor I vil blive inddelt i en masse hold sammen med nogle af jeres nye studiekammerater.

I grupperne bliver I sendt rundt på skolen til forskellige poster. Der vil være samarbejdsøvelser, atypiske ingeniør opgaver og gak og løjer. På nogle poster vil der være en eller flere tutorer, der hjælper med at sætte gang i løjerne og hjælper jer med at lære hinanden bedre at kende, mens I på andre poster skal løse opgaverne selv.

Vi lover, at det bliver sjovt, og at I bagefter kender (nogle af) jeres studiekammerater lidt bedre. Derudover kan I forhåbentligt finde bedre rundt på jeres nye skole, der nogle gange kan virke som en labyrint.

Der vil bagefter være mulighed for at fortsætte ned på en af byens barer, hvor I kan snakke endnu mere med jeres nye venner over en øl eller to.

 

RUS-1 Navitas