Studiestart

Første studiedag

 

SÅ STARTER LØJERNE!

 

Onsdag den 23. august kl. 08.50 skal i møde på Navitas til første stuediedag. I skal blot gå ind ad hovedindgangen, hvor en masse glade tutorer står klar til at byde jer velkommen og vise jer på rette vej. Som det første kommer der til at være en fælles velkomst i auditoriet, for alle nye ingeniørstuderende på retningerne maskin- og bygningsteknik samt bygningsdesign.

Efter introduktion i auditoriet bliver i opdelt i retningerne og jeres fremtidige klasse. Her bliver der mulighed for at lære jeres fremtidige studiekammarater lidt bedre at kende og i vil få en rundvisning på Navitas. Derudover vil der være et fagligt foredrag om netop jeres studieretning. Der er meget at se til og alt dette kan selvfølgelig ikke klares på tom mave, hvorfor der også vil være en frokostpause, så medbring mad til frokost 🙂

Senere på dagen vil i igen blive samlet i auditoriet. Her har vi forberedt lidt underholdning og en præsentation af de sociale arrangementer, vi vil holde for jer i løbet af jeres studiestart. Det egentlige program slutter her – omkring klokken 14, men der vil efterfølgende være mulighed for at runde dagen af på hyggelig manér i skolens fredagsbar, hvor der også vil være mulighed for at købe billet til arrangementerne i løbet af studiestarten. Derudover vil der være rig mulighed for at hygge sig med sine nye studiekammerater.

Vi glæder os til at se jer.
Med venlig hilsen
De krammende Tutorer i RUS1-Navitas

Skriv et svar